Steeds opnieuw jezelf uitvinden

Voorwoord

Het is fascinerend om te zien hoe mensen en bedrijven steeds weer in nieuwe levensfases belanden. Helemaal mooi is het als de mensen die een bedrijf vormen ook samen steeds kunnen groeien en door deze fases gaan.‍

Vaak kiezen mensen ervoor om hun eigen groei na te streven en de baan hierbij te kiezen. Veel mooier is het als je gezamenlijk het bedrijf voorop stelt, het zich hierdoor gezond kan ontwikkelen en er daardoor enorme ruimte is voor persoonlijke groei. Gelukkig werken wij samen aan de continue verbetering van Heddes.

Onze kernwaarden creatief, deskundig en betrouwbaar staan voor wie we zijn. In alle fases waar we doorheen gaan blijft dit onze basis. Creativiteit hebben we nodig om ons aan te kunnen passen, flexibel te zijn. Bijvoorbeeld nu in de corona crisis. Betrouwbaar is volgens mij ons belangrijkste acquisitie middel. Wij worden benaderd voor commerciële kansen omdat we bekend staan als een club zonder gezeur. En hoe mooi is dit. En om geen gezeur te krijgen moeten we verstand hebben van ons vak. Deskundig zijn.

Dit magazine geeft ook een nieuwe fase van Heddes weer. In ieder geval kunnen we hiermee met trots uitdragen waar we voor staan en wat we doen.

Niels Doodeman

Meebouwen aan de iconen van de stad?
Heddes zoekt talent
Samen zijn wij Heddes

Bekijk het overzicht op:
https://www.heddes.nl/vacatures/vacatures/


2